cuti sudah . . .

Assalamualaikum
terima kasih pada yang sudi membaca luahan hati maqnie ni
mohon Allah permudahkan lagi urusan kalian semua
minggu ni cuti sekolah dah mula kan
haish..busy u
kalau hari sekolah maqnie busy
hari cuti sekolah pun maqnie boleh cakap busy?
ye lorh..anak-anak dirumah berkumpul
dicampur dengan anak-anak asuhan..alahai..meriah gitu
macam ada majlis jemput menantu pulak suasana rumah ni hehehe.. ( berangan le tu )
sebenarnya maqnie ni bukan senang dengan suasana bising ,alergik..tapi nak buat macamana la kan
dah nama pun anak-anak...
bukan mereka dengar kata pun bila  di tegur
sekejap mungkin boleh le sunyi tapi 10 minit lepas tu?
sama lagi kemeriahannya...sabo je laaa


harini maqnie ingat nak buat kerabu daun selom
hari-hari makan kari,asam pedas,masak kicap..alahai...
badan maqnie ni pun dah makin mengembang dah
so..minggu ni layan lauk-lauk yang simple je
yang ringan kalorinya
kalau semalam sayur nenas masak asam..
anak maqnie boleh makan tambah 2kali
harini maqnie nak lihat
apakah mereka makan sayur ulam mentah tu
heeee  ( mendera ke apa )


eh....lupa lah
harini 27 march ...my kekasih awal dan akhir punya birthday
pepagi bangun tidur maqnie dah wish... hehehe..muaaaah !!
tanya kat dia ...sayang nak hadiah tak?
dia hanya senyum sambil jeling mata kat maqnie ....awwww...
yanx.. i know what u want  tu hehehe ( gatai sudah )
ok lah..kekasih maqnie pun dah bangun tidur tu
malam ni dia bertugas..so..maqnie nak layan dia makan dulu ok
eh..mana anak-anak semua ni?
takkan dah suruh tidur kot..baru pukul 12.45 tengahari...
u know what i mean right??
hahahaha..alahaiii... tata ~

Comments

mamapp said…
wah mesti happening kan rumah maqni.. masak pun sedap2 hii.. kalau ada lebih antar ler umah mama pipie
maqnie nurseri said…
mama pipie
rumah ni selalu meriah dgn suara kanak2.. pasal masak tu anytime cakap je nak mkn ape.. gerenti maqnie mskkn cuma antara sedap dgn tak je kot , jom la dtg batu pahat ... heee.. ^_^