26.5.13

26 MEI 2013

Assalammualaikum ..hai... jumpa lagi kita
selamat berhari minggu semua
harini awal pagi maq dan suami dah pergi ke Mall untuk cari lauk
anak-anak masih tidur lagi
minggu ni cuti semesta ke dua sudah bermula
3 orang anak gadis maqnie sudah ada dirumah
so apa yang perlu stock makanan mesti cukup !
hehe ..sebab anak-anak maq tu
nampak je keding-keding tapi selera mereka besar ...
balik dari shopping kami sarap nasi lemak yg dibeli
hurm..tak sempat nak masak untuk sarapan
sebab sudah pukul 11.00am
kemudian maq mula lah menyediakan menu untuk tengahari pula
#nasi ayam ...permintaan keluarga
ok la.. layannn ....
siap  masak maq beristirehat sebentar bersama mr castelo!
haha..beliau tu  suami maq la
sempat lagi melayan melodi di TV3 kejap..
lepas tu .....eh..terlelap ...aduh
tenguk jam dah pukul 3.00pm !!!
suami ajak maq keluar  jejalan
emm.. makan pun belum maq ni  tau....
tapi tak mau ada yang merajuk lepas semua siap..
3.45 pm kami pun gerak keluar bersama anak-anak
jalan-jalan ke Dataran Penggaram
ramai pengunjung disana !
rupanya ada artis datang
maqnie dan family pun jengah-jengah la kejap
ooh .... rupanya Mia Sara datang
bersama adik Mia ada jugak adik Rykal dan miss Anzalna
meriah sungguh studio yang diserbu peminat adik Mia tu
eh... nak tengok tak gambar yang sempat maqnie ambil tu
emmm tapi disebabkan orang ramai gambarnya entah apa aje lah ...
#tak puas hati ..:(

cutekan dia 

pandai adik-adik ni melayan peminat dia tau

ini bukan mia sara lah ..tapi dia peminat setia mia sara

No comments: