dah bebel tak ingat dunia

Assalammualaikum semua para blogger yg budiman ,
terima kasih kerana sudi datang ke blog maq yg sikit suram ni , memang agak tidak begitu aktif sejak dua menjak ni ,maklumlah kan aktiviti keibuan sangat menduga .

pada yang sudi membaca entri maq,terima kasih banyak-banyak ,mana yg nak share tu silakan lah,kerana semua yg maq kongsikan disini adalah ikhlas so sila lah kongsikan ye . tapi amik yg baik-baik ye tau,part yg maq kutuk orang tu tak nak la share heehee.. malulah saya ~

untuk menziarah anda semua insya Allah nanti maq akan menyusuli ,mungkin cuti raya maq tak la busy sangat sebab anak-anak asuhan maq kan balik beraya dikampung masing-masing dan ini mungkin beri peluang maq membebel disini ...insya Allah ... tapi tu pun kalau asben maq tak ajak maq pergi beraya lah kan...

apa pun raya tetap raya..mood blogging tu tetap hidup ..betul tak ?? lagi-lagi lah bila bertambah nya aktiviti ,dengan baju yg cantik-cantik tu,tudung yg awesome tu...aaa...,share-sharelah gambar awak semua kat maqnie kat sini ye.. opss..makan kueh jangan over ,sebab kueh-kueh  sekarang ni banyak sangat bahan tiruan nya..hati-hatilah ye... ingat tau ..lepas cuti raya kita nak kerja semula seperti biasa... badan tu kenalah jaga kesihatannya ..

hah!! kan maq dah membebel . . . tulah kalau dah menaip tak tau nak berhenti la maq ni... jap lagi dah nak settlekan jahitan tu.. dah berhari-hari tak siap-siap .. akhir kata ...SELAMAT HARI RAYA ~MAAF ZAHIR BATIN ..maaf kan semua tutur kata maq yg pernah menyinggung perasaan tu ... ~


Comments