bukan nak cari siapa kah heroinnya

assalammualaikum
harini ,semalam dan semalamnya ,didada akhbar , laman sosial dan di seluruh negara , sibuk mempersoalkan perihal sikap seseorang insan yg bersuamikan orang yg terkenal di Malaysia ni . .

sebagai seorang isteri ,maqnie paham adakala kita lupa bahawa selain menjaga harta benda suami kita juga diwajibkan menjaga maruah suami kita . . .kerana syurga itu terletak dibawah tapak kakinya .

apa yg maqnie nak bangkitkan disini bukan perangai tak sopan seseorang tu . . tetapi perangai sesama insan yg kurang dijaga , rasa hurmat menghurmati sesama mahluk Allah yg semakin menipis dikalangan insan dimuka bumi ini ! dimana kah nilai-nilainya tu ?? adakah dibalik celah-celah duit gaji suami kita? atau di dalam sebuah kereta mewah kita ? atau didalam rumah besar kita ? astagfirullah halazim . .  .

tepuk dada tanya lah akal !! apakah kita berperangai menggunakan akal atau menggunakan nafsu serabut kita tu ? tergamakkah jika benda yg serupa orang buat pula pada ahli keluarga kita contohnya seperti ayah kita ?? sanggupkah kita hanya dengan memandang sahaja ??? ~takbirr~

Chinese Girls Photos | Best Dating Sites Reviews - Part 92
kalaulah dapat bidadari syurga . .  .Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Susu sejat ganti santan kelapa

Bapa tiri dan anak perempuan tiri