kesengalan mereka pun jelas

assalammualaikum
selain anak asuhan yg seramai 5 orang ni . .
maqnie ada 3 orang anak gadis dirumah ni.
seorang bermur 19
seorang berumur masuk 18
seorang lagi berumur 11 tahun !
mereka ni kadang-kadang memang meletihkan bila nak dididik !
tapi kadang-kadang merekalah teman maqnie !
mereka lah pembuli maq !
sebab mereka suka gelakkan maq emm . .
tetapi  mereka jugak penasihat untuk maq !
haha macam pelik je kan ayat ni   . .
tetapi bila dah berkumpul ketiga-tiganya bersama ,
selain bergaduh ,mereka juga agak sengal !
kenapa maqnie cakap begitu ?
jum tenguk gambar-gambar ni . . .










tapi kenapa maqnie  kata mereka  sengal ?

gambar 1~ jalan tu sebenarnya sunyi takde kenderaan  lalu ,tapi mereka berdiri tegak sebelum melintas ! macam tiang bendera pun ada jugak tu

gambar 2~toleh kanan bukan sorang tapi tiga - tiga sekali macam askar buat perbarisan lintas langsung pun ada jugak ni ermm . .

gambar 3~toleh ke kiri  jugak macam nak tunggu bangla jual aiskerim pun ada hahaha

gambar 4~ tiba-tiba ada sebuah motorsikal lalu masing-masing pura-pura tengok arah lain ! yg baju pink tu macam nak mengedik jek hehehe :p

gambar 5 ~ dan bila line dah clear pun mereka bukannya nak melintas pun , masih berdiri tepacak disitu ! haish anak-anak ku mengapakah korang ni sengal sangat kan . . emmm hangus tu nanti kulitnya nak oiii . .sun burn kangg .  . adeh . .

gambar 6~ dah letih berjemur baru nak cari tempat teduh . . hurm . . tahle dah nasib maqnie dapat anak macam mereka ! hehehe

gambar 7 ~ hahahaha budak tu tolong gelakkan lah!

Comments