kesilapan !

assalammualaikum
manusia dan kesilapan memang tak dapat dipisahkan ,begitu juga maqnie dan menaip diblog .bila dah syok  membebel ,tak perasan yg ayat ada yg silap !padahal dah check tu masa sebelum 'publish' entahlah ... agaknya mata otai ni dah makin kurang powernya kot hehe

nak tau tak mana silapnya maqnie ?dalam post semalam maqnie ada kesan huhu tapi dah edit walau bagaimana pun kenangan tu tetap ada  . . .



cup cake ni nampak sedapkan ... *nak coverline* hehe

Comments