20.10.13

terjawap sudah semua kekusutan

assalammualaikum
pada entri yg sebelum ni maqnie kan bingung nak sambut aidil adha dimana ! ingat tak ? kalau anda semua nak tau maqnie akhirna balik ke dua-dua belah kampung kami hehe pada sebelah paginya maqnie dan family balik ke kampung kelahiran maqnie iaitu di Koris Senggarang kemudian selepas zohor kami berkunjung ke kampung suami maqnie pula iaitu di Parit Yusof Muar .

sebenarnya kepulangan pada tarikh tersebut dipengaruhi oleh ....


15 oktober 2013 ialah hari lahir abah maqnie yg ke 72 tahun dan maqnie ingin menyambutnya bersama ahli keluarga yg lain , tu sebab maqnie meluangkan masa untuk pulang ke kampung seawal pagi .dibawah ni detik yg sederhana , tapi meriah juga ketika majlis yg 'surprise ' gitu ...hehe




dan untuk program dikampung suami pula , tak dapat nak upload gambarnya disini kerana line tidak mengizinkan ,tapi apa yg perlu di ketahui , maqnie dah jadi nenek untuk  5 orang cucu di belah suami maq !
lahai dapat cucu lagi !!! hehehe tahniah untuk puan Sanisah Minhad  ( anak saudara suami )
yg ada cuma gambar ini . . .  hai ahli keluarga baru puan Khatijah  ..

Photo: Awak kita ada baby boy ;)
jangan jelous ! ^_^
Aqil Arshad & maqnie

No comments: