resah menjelang januari

assalammualaikum


 hari minggu yg dingin seharian ni , maqnie. dan family macam tak ada apa - apa program seharian ni . katanya ada jualan penghabisan stock di summit prade tapi ... * pejam mata , tutup kan lah nafsu shopping maqnie ni hehehe

dalam kiraan dua minggu lebih , anak- anak akan naik sekolΓ h , maka fokus ibubapa saat ini hanya bajet sekolah !

mana dengan duit buku , yuran , peralatan , pakaian , kenderaan ,ohh semua itu dalam bajet , mohon semuanya berjaya di' settle' kan , insyaallah ..

bila maqnie fikirkan ,maqnie  ini baru untuk 2 orang anak , bagaimana dengan mereka yg mempunyai anak yg ramai ..

 namun percayalah bahawa tiap anak itu  ada rezkinya Allah je yg maha mengetahui...

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi