17.2.14

raikan cinta




Assalammualaikum readers ....

blog agak sunyi beberapa hari kebelakangan ni , al maklom nak rewang di kampung  langsung tak dapat nak on notebook . cuti 3 hari sangat full dengan aktiviti keluarga di kampung pt. Yusuf ,Muar . taman mini asuhan maq pun bercuti selama 3 hari juga .

balik kampung kerana meraikan kehadiran orang baru dalam keluarga  sebelah suami maq . dalam 1 tahun keluarga ini menerima 3 orang baru ! waw meriah kan ? alhamdulillah semuanya berjalan lancar . mohon ketiga pasangan pengantin berkekalan hingga ke jannah .

detik ketika meraikan cinta hehe :





maaf ye  maq tak dapat nak post gambar raikan cinta  ni lelebih sebab  kaki maq terseliuh pada hari majlis tu berlangsung , ini pun maq ambil dari tingkap rumah mak mertua ku itu dan ada yg dari handphone anak maq ...

moga pasangan pengantin hidup bahagia selamanya .. amin ~

No comments: