19.4.14

blogwalking

Assalammualaikum
blogger kena lah blogwalking untuk dapat ramai kawankan . tapi ada sesuatu yang kekadang buat maq nak menangis bila blogwalking .nak tau kenapa?

ada blog tu nak masuk sikit punya berat , line maq sudah la semput , al maklum duduk atas bukit indah menawan ni , mendung sikit je line nampak la membebankan . jadi kalau blog yang berat tu jangankan nak komen , nak tenguk gambar nya pun tak lepas #sedih....tapi yang pelik kalau blog encik Ben tu lepas pulak ! agaknya ada gambar anak dia yang bibir muncung kot ,tu yg buat ringan hahha . agak-agaknya macamana nak ringankan blog ye ? kongsilah tips kat maqnie .


ada blog yg maq nak masuk tu cakap omputih pulak , maqnie ni yes - no tu faham la . paling ciput  pun  #yes no #thanks you  #i lebiu  ..lelain?? #namjahnam ,#hancurr  ....

eh ! perasan tak maq ada guna simbol # dalam post kali ni ? inilah pengaruh instagram . al maklum baru buat instagram ( tak padan dengan tua ) follow la maqnie nurseri di instagram maq ok hehehe... hello wechat ada ,wasapp ada jugak tau orang tua ni ahha jangan memain korang ....

kata orang dunia dah  maju , so orang pertengahan usia macam maq pun kena tau semua ,cuma penggunaannya kenalah berbeza dengan style remaja , baru nampak style otai gitu hehee....

No comments: