cara sebenar untuk menghilangkan hitam dibawah mata



sejak anak-anak maq dah meningkat remaja ni kan .nampaknya macam-macam benda diaorang sudah  ajar . maq jadi murid , diaorang jadi guru ! aahhaa .. belajar apakah ? hurm... sememangnya maq tidak minat menggunakan make up atau senang cakap melaram . maq  menggunakan  alat solek bila keluar rumah sahaja .itu pun hanyalah seperti pelembap , bedak kompek dan sedikit lipstik nipis ... aaa tulah maqnie yang sebenarnya . tak reti nak menyala-nyalakan bibir atau mata dan pipi .. ( ku sedar diriku sudah tua ) hahaha

err....tapi baru-baru ni maq ada beli foundation yang katanya dia akan menyerap mengikut darah kita  . eh ! beli je tapi tak tau gunakannya ..buat apa beli kan  ? ok ..tadi anak maq ada kongsikan cara untuk menggunakan foundation tu  ...tengok gambar bawah ni ...

haaaa... ingat tu cik peah ....awak jangan main tenyeh je kulit muka awak tu ,kang tak pasal-pasal bertompok-tompok pulak  jadinya . haishh...macam nak buat lukisan pun ye jugak ni  hehehe  bytheway thanks so much to my dear Nur Farahin izati yang telah berkongsi tips ni ,nanti la kalau maq rajin ,maq touch up la ye ...

Comments

budak said…
Wah tips baru :)
annies MAN said…
yes ..boleh cuba lps ni :) *eh !