dia dah sihat

Assalammualaikum

beberapa bulan lepas notebook yang selalu maq guna telah pun mendapat musibah ...hehe dia dah lah bising semacam .kemudian lambat nya dah macam siput tua berjalan mengesot turun bukit  .dengan  kelajuan yang paling menyakitkan hati , makanya dengan rasa simpati ..maq pun simpan je lah dia didalam tempat simpanan gadjet -gedjet maq dirumah ni .

ketika dibawa kekedai untuk direpair , kata taukeh kedai tu ,lebih baik beli baru  sebab kalau repair harga nya lebih kurang sama je. dan belum tentu menjanjikan OK 100% . bila dia cakap macam  tu ,dengan se ikhlas hatinya maq mengambil keputusan ... * lebih baik simpan !!

tetapi pada satu hari  ....jeng3x kehadiran seseorang anak muda  ( kawan anak maq  )  telah berbesar hati dengan relanya merawat penyakit notebook itu . dan kata beliau ,apa yang didapati terlalu banyak habuk didalam nya .hurm ...demam je kot ..

malam ini notebook itu sudah pun berada ditangan maq . ribuan terima kasih kepada si dia hehehe  ( ayat bodek ni ) kerana sudi menyelamat kan notebook itu dari menahan  kesakitannya .

dan malam ni maq pun dengan senyuman telah merasmikan lah ..huhu

Notebook tu rosak hanya kerana habuk dan gambar-gambar tu kot hahaha ( i dont care , i love it ) someone said ! apa pun ribuan terima kasih dari  maq  ye .

c/c Mohamad Afif
c/c Nur Farahin Izzati

tq so much ! lepasni dah boleh blogging ,blog walking and blog jogging hehehe

yey !! dia dah sihat ! taddaaaa ....

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi