mini jubah !

assalammualaikum

dah masuk ke tahun yang ke 21 dah maq berumah tangga , namun baru tahun ni suami bijak membuat pilihan baju raya beliau sendiri . entah mimpi apa matanya begitu tertarik dengan fesyen jubah ! tapi bukan jubah yang labuh tu ,ini mini jubah ! sudah banyak kedai yang kami masuk ,tapi tak menepati citarasa beliau . tapi pada satu malam ketika kami ke bazar di BPwalk ,mata beliau tertarik dengan sehelai baju ni . ianya minwarna kei jubah yang berwarna keperangan diperbuat dari kain pelikat cap gajah ( kata penjual ) kalau dia tipu dia dosa kan? hehe

kata penjual tu lagi ,baju suami maq pilih tu adalah limited edition ! hanya selai je dalam Johor or maybe at  Malaysia ! really ??? ok fine ...maq beli dengan harga rm85 ! lulus !!

mini jubah ? macamana tu ? tenguk gambar dibawah ...itulah mini jubah ye ,tapi bukan itu yang suami maq beli tau   ...ini contoh je laaa
sekadar hiasan ....

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi