mini jubah !

assalammualaikum

dah masuk ke tahun yang ke 21 dah maq berumah tangga , namun baru tahun ni suami bijak membuat pilihan baju raya beliau sendiri . entah mimpi apa matanya begitu tertarik dengan fesyen jubah ! tapi bukan jubah yang labuh tu ,ini mini jubah ! sudah banyak kedai yang kami masuk ,tapi tak menepati citarasa beliau . tapi pada satu malam ketika kami ke bazar di BPwalk ,mata beliau tertarik dengan sehelai baju ni . ianya minwarna kei jubah yang berwarna keperangan diperbuat dari kain pelikat cap gajah ( kata penjual ) kalau dia tipu dia dosa kan? hehe

kata penjual tu lagi ,baju suami maq pilih tu adalah limited edition ! hanya selai je dalam Johor or maybe at  Malaysia ! really ??? ok fine ...maq beli dengan harga rm85 ! lulus !!

mini jubah ? macamana tu ? tenguk gambar dibawah ...itulah mini jubah ye ,tapi bukan itu yang suami maq beli tau   ...ini contoh je laaa
sekadar hiasan ....

Comments