anugerah shawal bukan selalu

Assalammualaikum

Bulan shawal masih terasa . walaupun dah hampir masuk minggu yang terakhir  untuk kita menikmatinya .




Bila suami bekerja shif malam , pastinya siang adalah waktu tidur beliau .dan maq serta anak anak tidak dapat pergi kemana mana open house atau pun berraya .sedih ...

Kata suami  :

Amboii puasa tak cukup , beraya nak full pulak eah?

Hahaha terkena pulak maq kali ni . tapi kenyataan tau , maq belum pergi kerumah rumah keluarga di Johor Baharu lagi tu ! Mereka semua dah datang kerumah maq pada minggu pertama hari raya tempohari .


Hari raya pulak kena pada musim exam buat anak anak maq yang bersekolah , tu antara sebab maq hanya duduk dirumah dan tidak keluar berraya .

Kata cik peah oii : cukup la raya dua minggu jek, lebih lebih kang orang cakap  pergi beraya tak beragak cik anni oii Kihkihkih ...


cik peah seboooook jeeekk...huh !!

Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Susu sejat ganti santan kelapa

Bapa tiri dan anak perempuan tiri