tempiasnya kita

Assalammualaikum

pergolakkan di Gaza kian meruncing ! rata -rata umat islam dunia makin marah kepada yahudi ! mereka pembunuh yang kejam ! mereka pengebom terhina ! mereka  saitan yang bertopengkan manusia !


rakyat Malaysia yang beragama islam kian tercabar ! mereka bersemangat memperjuangkan  nasib rakyat Palestin di Gaza . berbagai cara dilakukan demi membantu muslim yang bernasib malang itu . dimana-mana ada sahaja aktiviti untuk mengenangkan nasib penduduk Palestin !

selain memboikot produk yang membantu puak yahudi laknat itu , rakyat Malaysia tak pernah putus-putus berdoa untuk keselamatan dan kesejahteraan Gaza , hasilnya seluruh dunia kini tahu akan itu !


kini  Malaysia mendapat  tempiasnya ... benar atau tidak seperti yang di war-warkan  ,waallah hualam .... apa yang perlu kita lakukan sekarang , sama-samalah kita doakan agar Malaysia kita dilindungi oleh Allah swt dari semua kekejaman zionis !


bagaimana pun yang menarik perhatian maq , ada terdapat  janji rakyat dinegara jiran kita dilaman-laman sosial ( rakyat Indonesia ) dimana janjinya jika mereka ( puak yahudi ) berlaku tidak adil kepada negara kita  Malaysia ,seluruh rakyat Indonesia tidak akan berdiam diri . demi agama islam ,mereka akan tetap membantu Malaysia dari di inaya oleh puak  yang tidak berperi kemanusiaan  itu !


hanya Allah yang maha mengetahui pada tiap kejadian ...


#maqnie~ teruskan berdoa wahai muslim demi nyawa seorang muslim yang lain  ....

~Allah huakbar
~Allah huakbar
~Allah huakbar


Comments

Popular posts from this blog

Kad kena telan mesin Atm

Susu sejat ganti santan kelapa

Bapa tiri dan anak perempuan tiri