Blogging malam jumaat

Assalammualaikum

bila kawan kawan blogger ramai yang sedang busy  mengejar #cabaran30hari , maq sedikit rasa tekilan sebab maq memang dah tak dapat kejar diaorang semua tu . bukan apa esok dah cabaran ke 5 ! maq pulak bukan hari hari berpeluang menaip entri so maknanya dah 4 cabaran maq terlepas !

maq ada  join #kelabbloggerBenAshaari ? aah maq memang dah join ,dan mereka sudah pun meluluskan nya sedikit masa dahulu ...dan hampir selalu jugak masuk kesitu sebab kelab tu aktif aktif bloggernya . biasanya maq akan masuk ke  link diaorang  ,kemudian cari tajuk yang istemewa sikit lepastu blogwalking la puas puas .

tapi setakat ni rasanya biarlah maq berkenal - kenalan kawan kawan disitu dengan hanya memasuki link blog mereka . stalker blog mereka . follow mana yang belum difollow , senang cakap ambil yang perlu je ,yang tak beberapa perlu tak payah nak sibuk ambil tahu ye kan? pasal cabaran tu ,biar maq perhatikan je dulu bagaimana mereka menafaati segmen anjuran  kelab kali ini !

good luck semua ,semoga Allah berkati pada tiap yang anda lakukan ...!

alhamdulillah malam ni je maq dah follow hampir 10  orang ,blogwalking malam -malam jumaat best jugak kan dapat lah cari ilham ..dapat jugak membiarkan anak anak masuk  tidur dulu hehe ...ada cara lah~


    “And still, after all this time, the Sun has never said to the Earth, "You owe me." Look what happens with love like that.it lights up the sky.”  ― Hafez


Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi