gaya lelaki di shopping kompleks

Assalammualaikum

 bila disebut berjalan keluar rumah . perkara paling utama yang bermain di minda ialah PAKAIAN ! betul ke bohong ? siapa cakap bohong tu tandanya dia keluar tak pakai apa apa haaa .

dan orang perempuan lah yang paling kerap  menjadi mangsa keadaan . betul ke bohong lagi ni? Ofcos la betulkan huhhu...

Betul ke katanya  orang lelaki sering saja mengabaikan penampilan mereka ketika di luar rumah .betul ke bohong ni?


kenapa maq cakap macam tu ? ahhaaa ....ni jawapannya...

seringkali aja maq lihat ada orang lelaki yang ke kedai hanya dengan berkain pelikat ?! haha tak takut ke kalau datangnya angin ribut nanti ? atau gangguan serangga terbang ? jangan mengundang gerimis la ye encik encik sekelian . bahaya tuuuu...

Disini Maq nak tegur sikit antara sifat orang lelaki yang sering maq jumpa di shopping kompleks ! Boleh kan?


Seringkali maq nampak orang lelaki ke shopping kompleks hanya berseluar singkat paras lutut . tempat orang yang begitu ramai , dia masih free air je bulu kakinya yang ....hurmm pakailah jeans panjang anda yang beli mahal mahal tu . sedap sikit mata gadis gadis nak pandangnya . lainlah kalau betis anda jenis betis bunting padi .tu takpe..eh!

Ada juga yang suka pakai baju yang malam tadi dia dah bawak pergi tidur kemudian bawa pulak pergi mall.

Kadang kadang tu hanya berselipar jepun a.k.a selipar tandas je!

Kadang kadang bersinglet je! Nampak bulu **tiak lagi ish...

Kadang kadang pakai kasut sport serupa kasut nak berjogging juga ketika pergi shopping.

Kadang kadang seluar dah rabak ditumit , dilutut , di punggung . sungguh berjimat nampaknya kan? haishh..

Yang sebenarnya 'kadang kadang' ia memang nampak menarik sebab fesyen katanya tapi bila berfesyen tak kena tempat , ianya nampak ianya  GAGAL disitu .

Ubahlah fesyen mengikut keadaan ye~ bila anda dah ok penampilan sendiri barulah boleh complain penampilan orang perempuan pulak..baru adilkan? Yelah sekadar ingat mengingati je kot . untuk kebaikan bersama jugak tu ..


#maqnie ~ dah biasa nampak lelaki yang ambil mudah pasal penampilan diri mereka . ini nampak macam tak 'rare' gitu hehehe peace ...


Comments

your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.