Insta maq ?

Assalammualaikum

harini lepas siap semua kerja rumah ,settle acara menyopping ,maq baru berpeluang melayari dialam siber . masuk facebook kemudian masuk blog . namun hati masih berkata , rasa macam ada yang masih kurang lagi diblog ini . belek punya belek ,ooh ... maq tak letak lagi link instagram maqnie kan ... a'ah la . buat apa sorok sorok pulak , bukan ada post gambar hot pun ..

insta maq hanya berkongsi kan apa yang maq ada , apa yang maq suka , apa yang maq bangga , eh ! riak pulak ni namanya hehe

dengan follower yang belom cukup qouta tu , kalau anda nak follow insta maq sila la lakukannya  kerana tiada dikenakan dengan apa apa bayaran hanya dibalas  dengan ucapan terima kasih je , tak mahal kan ?

apa ada dalam insta maq ?
~gambar anak anak asuhan
~gambar alam semula jadi
~gambar makanan kegemaran
~gambar family
~gambar yang menjadi pilihan maq

tu jek ...

Comments