26.11.14

Keputusan UPSR esok !?


Assalammualaikum

perhatian !!!

Esok 26 haribulan November 2014  keputusan UPSR 2014 akan diumumkan !

sedang  anak maq ( aida ) sedang berhempas pulas menjawab kertas soalan peperiksaan darjah  6 di sekolah agamanya , keputusan UPSR darjah 6 sekolah kebangsaan dia pulak diumumkan esok  ! pastinya dia dupdap malam ini kan ?  dan kesannya awal lagi dia dah tidur sebab terlalu ' nevers' .


bila maq usik dia kata maq : ahha nanti maq nak check secara online lah , aida belum balik periksa nanti ,maq dah tau dah , haa camane ? dia macam tidak selesa katanya : ala ...tak mahu lah maq . emm tunggulah aida balik dulu ,nanti tak surprise pulak !

padahal maq saja nak duga dia ,rupanya dia nak sangat tahu dulu keputusannya kemudian barulah  dia nak ahli keluarga dia pula yg dapat tahu ..hehehe kalau maq tenguk jugak ? dosa tak ekk  ? hehehe yg  sebenarnya maq pun excited sangat ni , entah entah lebih excited dari aida ...ahhaa

apa pun keputusan yg aida dapat ,maq akan terima dengan hati yg terbuka ,sebab itulah usaha aida selama hari peperiksaan berlangsung . dengan dugaan soalan bocor lagi ,peperiksaan ditangguhkan lagi ,akhirnya esok keputusan pun di terima ! alhamdulillah ... mohon Allah perkenankan semua doa aida selama ini , aamiin~


No comments: