what to say ?

Assalammualaikum



out there ! all people said '' no woman no cry '' but can maq ask you all ?. how many woman cry because of man ? ahhaa  ..look ! speaking London maq pagini haha still not bad la kan . asal tahu makna ,paham maksud carry on hehee

jom teliti disekeliling masyarakat kita  . berapa ramai  perempuan menangis disebabkan lelaki ? hurm ... masih ramai yang menangis hanya sebab mengupas kulit bawang ! bukan sebab lelaki mahu pun perempuan  ! so apa motif maq update entry pasal cry ? pasal woman ? pasal man ?

ok, ikhlasnya nak cakap , lelaki payah nak menitiskan air mata ,but kalau dia terlanjur mengeluarkan si air mata , tu bermakna ,dia memang sayang sangat kat 'perempuannya ' . so perempuannya tu kenalah bertanggungjawab pada tiap titisan air mata yg dikeluarkan oleh lelaki itu ...mohon paham maksud maq ni ye.tolong jangan anggap perkara ni remeh ok !


tetapi  berbeza dengan perempuan , setakat menangis untuk lelaki ,mereka dah lali , dah kebal ,dan puas . tak kiralah hal orang muda ,hal orang tua , air mata perempuan memang mudah turun . so? apa kisah lah kan kalau she always cry in her heart . in her dream ,in her life . and not all man take care about it ! yes kita orang tau dah ! (kata wanita wanita melayu terakhir)


wahai lelaki  .... jika menitis air mata perempuanmu  kerana mu ....makanya ....hurm  alah  malas nak cakaplah ,pergilah cari kat google akibat kejadian ini . dan sila jaga airmata perempuanmu terutama yg bergelar ibumu .

save the tears please ...


Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi