18.12.14

Kerja ada dimana-mana

Assalammualaikum

maq baru lepas edit blog lepastu try la timbang blog ni ,nampaknya dah ada berkurangan dah tapi tak banyak sangat pun kurangnya .agaknya nak kena work out lebih biar slim dan boleh lari laju hehe . result lepas edit :



maqnienurseri.blogspot.com/
We took 3.34 seconds to load all content and files from this page
3.34
SECONDS
apa pun bukan tu yg maq nak kongsikan disini tapi maq nak beritahu yang anak maq yg baru habis STPM tu dah melangkah ke alam pekerjaan pulak harini . lahai budak ety tu dah kerja ? boleh ke dia kerja ? hehe try your best my dear ! 




kenapa maq cakap boleh ke Ety kerja  ? sebab Ety ni tak sama macam kakak dia , dia pernah dulu buat partime ,sedang kan akak nya boleh tahan kerja selama beberapa bulan tanpa complain ,tapi dia baru kerja 2 minggu dah bersungut kononnya ada saja  yg tak betul disitu . makanya berhentilah dia  dan bukan sekali dia try kerja ,kalini dah masuk lokasi yg ke 4 kot dia mencari pengalaman kerjanya tu. ok lah ,kalini kita tengukkan je selama mana dia nak bekerja ditempat barunya tu.

apa pun selamat maju jaya dari maq untuk Ety dan Farah  . maq ? ohh maq masih dirumah tunggu orang hantar anak anak untuk diasuh hehe

No comments: