Maq pakai penyeri muka?

Assalammualaikum

bila maq update gambar ini di facebook  dan instagram ...


ramai kawan  dan follower tegur kata mereka  ...

Macam kakak n Adik he....he...

Dua2 comy....

cam ner tk cam adik beradik.....dua2nye pipi nye embam2 hehe

Copy n paste

Kembar laaaa


hehe tu pada pandangan mata masing masing kan ? tapi paling best bila ada yang message dan  tanya maq , katanya :


  maq ada guna seri wajah ke maq? kalau ada boleh la ajar saya ...hehe 

 Apa tu ? Maq guna mentera seri wajah ? Jampi jampi biar wajah naik seri ? ishh takdelah .

Haa ... yang sebetulnya baru baru ni , maq ada guna satu produk untuk asas solekkan , cuma nak tutup kedut , nak tutup jeragat ,  nak nampak muda gitu . padahal muka dah kedut berbelas belas kedutan dah ni . haish ...takdelah jampi serapahnya tu . kalau dah tua biarkanlah kekal macam tu kan ,nak adjust macamana pun , dah tu kejadian hidup . yang muda akan jadi tua , dan yg tua akan menjadi jadi nak muda...eh! hahhaa terasa i tau u alls hurmmm .


Tapi betul cakap lahkan  , bila maq guna produk ini , ramai yang cakap muka maq dengan anak maq yang umur 19 tahun tu macam akak dengan adik ! Ahhaa ... Tak caya la tu kan ? jom tenguk ni ...


ahha tu diaorang yang cakap , entah ye ke tak tu hak mereka  !  sebagai pengguna maq cuma nak beritahu yang maq sekarang sudah pun beralih kepada produk ini ... taddaaaa !!

untuk dimakan

yang bertutup tu toner
yang sebelahnya foundation

baru guna 3  daripada keluarannya !

maq belum lagi daftar untuk  ahli  stemcell  ini tapi semua ini adalah tajaan seseorang  untuk maq . ok jutaan terima kasih buat beliau .. haish ingatkan retis je ada sponser ,maq pun dapat jugak la ... apa yang maq nak sekarang ada satu lagi keluaran produk ini iaitu ...



keluaran untuk kempiskan perut !
sebab yang ni takde  sponser nya lagi...   eh !!

kalau muka berseri seri
tapi perut boroi takde feel jugak nak tenguk kan ?
hurmm ..

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi