Mug untuk MaQ

Assalammualaikum

cantik jugak lah ....



kat atas tu gambar mug yang telah  diedit oleh maq . macam takde kerja lain jekan maqnie ni  , hehehe.

mug pemberian anak gadis sulung maq selepas dia pulang dari makan angin  selama 2 hari 1 malam  . makan angin kemana? entah... kejap dia cakap dah sampai Melaka , lepas tu cakap pulak dah sampai i-city , lepas tu cakap lagi eh dah sampai Port Dickson . round the world le tu haish tak letih ke ekk?? apa pun  yg penting dia dah pulang dengan keadaan selamat dan sihat tu pun dah alhamdulillah ...

terima kasih ye sebab ingat kan maq untuk cenderahati ini .

Comments