Jengah jengah je


Assalammualaikum

Bila free macam ni ,sementara menunggu anak anak lelap . Maq masih sempat berada  diblog untuk dijengah jengah .Asalnya nak tengok nuffnang je ,tapi bila dah dapat  hasil yg terkumpul , gelak besar sudah dan kemudian dengan bangganya jiwa ni bersemangat nak buat entri hehehe .


Bukan apa lah kan , dengan sekian lama membebel pot pet je kerjanya  , akhirnya satu jumlah telah terkumpul di akaun nuffnang . Haish cuak juga ni nak tunjukkan kat semua . Maklomlah kan ianya KETERLALUAN yg tidak diduga duga haha . Kenapa maq cakap macam tu ?

Sebenarnya , maq dah lama tak membebel di blog ,tak ada  blog walking , apataknya , selama masuk je bulan 4 ,  kerjanya asyik asyik   pasal cukai GST  .. dan apakah macamnya GST ini tiada penyelesaian ? haish kantoi pulak kali  ni ...



Jom tengok bahan bukti ...



Hurmm , sedih jugak tu , tapi itulah apa yg telah diusahakan dan dikerjakan diblog ini  . Bersyukur ,redha dan kemudian teruskan berusaha . Maq tak kesah , janji ada masuk ,walaupun tak banyak ..


Sifu sifu ,Boleh maq tanya ? Bagaimana nak naikkan jumlah RM dinuffnang tu ek ? Sila beri tunjuk ajar .

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi