MaQ ada projek terbaru


Assalamualaikum

MaQ baru lepas makan tengahari . Baru saja masuk  suapan nasi ayam  yang ke 3 , maQ dah mula rasa kenyang . Alhamdulillah . Kalau macam nilah hari hari gayanya maQ makan , sekampit beras 5 kg , boleh bertahan 2 atau 3 bulan atau lebih .  Apa masaalah maQ sebenarnya sampai kan macam tak berselera  nak makan nasi ? Sedangkan menu lauk hari hari adalah menu kegemaran maQ . Asam pedas ikan siakap , nasi ayam , ayam goreng berrempah , paru goreng berlada , sambal belacan bertomato , ikan masin , tapi maQ masih tidak berselera?

Sebenarnya  maQ baru cuba 1 produk yg dah lama maQ usya kat facebook tu . Namanya ' slim Rich '  .

Fungsinya apa ?

Target utama slim kan perut la . Nak bikin perut nampak 6 pack ! Wah berangan betul mak cik sorang ni kan ? Kalau tubuh sihat dan slim ,dapatlah aktif dalam menjalankan tugas harian dan dapat lah menunaikan amal ibadah dengan sempurna . Itulah tujuan maQ makan produck ni dan semuanya kerana Allah s.w.t in sha allah

Bila ramadhan dan shawal dah pun meninggalkan kita , perut dah mula tidak sedap mata  memandang . Jangan kata orang lain pandang , mata sendiri pandang pun seram ! Apa tidak nya , juadah  berbuka macam macam ada selama sebulan ,kemudian disusuli dengan makan dimusim raya la pulak , mana tak seram biji mata ni melihatnya  .Maka jalan terakhir maQ ialah cari penyelesaian secepat mungkin . Lagi pun macam teringin nak pakai jubah saiz M la pulak .


Projek ni baru bermula 2 hari dan kita lihat kesannya bila maQ dah makan slim rich tu selama 2 minggu . Janji ? Oke good luck untuk diri sendiri .





Aip ..! Kalau anda nak tahu botol yang warna cream tulah slim Rich . Dan botol yang sebelah tu nak tumpang populariti saja sebenarnya . Hee tak sabar rasanya nak tunggu 2 minggu ni .

Comments