Internet yang membosankan



Assalamualaikum

Lama maq tak menaip diblog . Bukan malas tapi ni adalah kesan dari serangan jerebu yang beberapa kali melanda  Malaysia sehinggakan maq tak jumpa button " new post " . Hehhe suka sangat  tak ngaku kesilapan sendiri kan .  Padahal sendiri yang malas .

Sejak kebelakangan ini internet telah tidak beri kerja sama kat maq . Kadang tu dalam rumah ni hanya maq sorang yang guna wifi  ,tapi dia punya loading  berjam jam tunggu sampaikan maq jadi give up dan ambil novel terus baca dan akhirnya tidur.


Menurut anak maq ,line lari kencang hanya  diawal pagi . Antara pukul 2 am -6am . Sedangkan waktu itu merupakan waktu rehat maq setelah berjaga dari 5 am hingga  11pm .

Apakah masaalah ini akan berterusan macam ni ? maq pasrah dan redha pada takdir dan waktu yang berlaku.

Comments

herry ace said…
sabar je la maQ..
MaQ annies said…
Oke maq masih terus bersabar la ni :)

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi