Minyak wangi



Assalamualaikum

Kalini maq nak berkongsi cerita pasal minyak wangi disebalik perjalanan hidup maq .

Masa remaja , pergi sekolah menengah pun maq sudah pandai pakai minyak wangi . Haruman pilihan ialah yang berasaskan bauan lemon .

Bila dah bekerja , duit gaji banyak dihabiskan  dengan beli minyak wangi . Kalau anak dara orang lain banyak beli pakaian , tapi maq tetap beli minyak wangi.

Bila dah kahwin , punya anak , anak pun dah besar panjang .bila terbau minyak wangi yang baunya padu ! Keras ! Maq akan rasa sakit kepala . Agaknya over dos dah bau minyak wangi yang maq hidu sebelum ni.

Lagi lagi , bila maq dapat tahu bila orang perempuan pakai minyak wangi  sewaktu  keluar rumah ..



~ Antara sebab Allah tak terima solat
~ Bukan untuk tontonan umum terutama lelaki
~ Islam memang  tak suka busuk.. tapi berpadalah
~ Cari kebaikan disebalik suruhan Islam
~ Sentiasa akan ada orang yang nak ambil kesempatan
~ Benda yang agama tak mau ..makruh
~ Penyebab berlakunya fitnah

Makanya maq memang tak guna minyak wangi lagi .

Idea tu maq dapat dari facebook ..


Comments