Apa itu PIP?


Assalamualaikum

Bila bersembang digroup whats app , kadang tu  , yang  beri info dengan yang terima info memang serabut. Pagi tadi sebagai contohnya ,dirumah maq ,kecoh juga jadinya bila anak maq yang nombor 2 suruh kak longnya post kan " pip " dan tudung free. Jom kita baca perbualan budak berdua beradik tu .






Allah hu ..sekali pandang kalau tudung tu lawannya pin * ( pin  tudung ) tapi yang Ety mahu tu bukan pin, tapi 'pip' ?? Apakah 'pip' ???????



La..yang melekat dibahu dia tu la 'pip ' ( warna hijau tua). Manalah orang kat rumah ni tahu , sebab kami tak pernah pun terfikir nak pakai 'pip' . Apa aje yang kita dapat  dalam perbualan whatsapp kat atas tu ?


Kesimpulannya :
* lain kali bagi info tu , taip sampai habis
* tak semua orang tahu apa itu 'pip'
* nak  tudung free jangan memilih
* jangan jual tudung mahal sangat mcm aida
* jangan kacau org tgh santai santai pagi minggu nnt kena bebel
* pip merah untuk pelajar sem 5 ,pip hijau untuk pelajar sem 2 KKM student*





Comments