Maya matahari diserang


Assalamualaikum ..

Jika anda perhati pada post maq yang sebelum ni ,pada gambar yang akhir tu , ada kah anda nampak gadis comel pegang monopod berdiri didepan ?itulah adik sepupu maqnie, dia ialah Maya matahari (Maya Roslee) Kenal ? Remaja nowday mungkin tak kenal kot , tetapi yang membesar era akhir 1990an , mungkin kenal.

Pada majlis santai bersama generasi Mohd Salleh , Maya pun turut serta . Seperti biasa , beliau akan menjadi buruan kamera  ahli keluarga yang lain . Yok tengok aksi peminat merangkap ahli keluarga setelah sokongan padu tetap diberi dari mula Maya menjejak kaki diarena seni tanah air sehinggalah kehari ini . Selamat maju jaya maya !

Gambar dibawah ni maq dapat dari group whats app FC- Fatimah's cucu.  Ada yang dah jadi follower instagram maya , ada yang dah mula layan lagu lagu maya diutube , dan ada yang tak nak cuci tangan selepas bersalaman dengan maya dan ada yang tak nak cuci baju sebab dah terlanggar bahu maya .😂😂

Ragam  cucu mak tok !

















Baju tema biru kuning tulah ahli group whats app Fatimah's cucu . Nah !  Maya diserang ahli keluarga sendiri je pun ,bukan orang lain heeee .. Allah selamatkan semua..

IG Maya Matahari.




Comments