Cara geledah blog maq

Assalamualaikum..

Kalau anda perasan , blog maq dah theme baru. Mungkin ada readers yang tak tahu nak geledah blog maq. Kalini maq nak tunjuk cara nak mengeledah tu. Mula mula anda akan jumpa seperti gambar dibawah ini.


Klik anak panah kat atas gambar tu. Nanti anda akan jumpa bahagian bawah ini .


Itulah "Home" blog maq. Kemudian Klik pada garisan 3 selari tu. Nanti anda akan jumpa ini pulak.


Itulah profile pemilik blog ini. Beliau ialah Maqnie Nurseri. Sudah berkahwin , seorang babysitter dan seorang wanita melayu yang bercampuran jawa . Tapi masih terikut ikut sikit budaya barat. Sebab suka sebut " i love you " kat anak anak dan suaminya. Haraplah beliau paham akan maksud nya.


Bila anda klik kat archive , anda akan jumpa hasil kerja beliau sejak tahun  2012 sehingga ke hari ini. Bila anda baca dari awal ,nampak akan kelainan dari masa kesemasa . Ada peningkatan atau makin merundum idea turun ? Wallah hualam.. Hanya readers je yang lebih layak menilai. Maq hanya meluahkan.


Atas tu lah senarai follower maq. Buat masa ni maq tak dapat nak follow orang lain guna side  ini sebab link maq ada masaalah sikit . Atas sekali tu page milik maq , kalau berminat ,like lah. Bawah tu ofcouse Instagram maq. Kalau berkenan dengan gambar yang maq update ,follow me ya.


Okey , sekarang ni , maq follow orang lain hanya gunakan follower buttton google plus (G+) .side ini takda masaalah untuk following anda ,maq akan follow  anda lelaju bila anda follow maq ,inshaa Allah.

Nota tuan rumah :  Lepas ni anda dah boleh geledah puas puas apa yang tersembunyi dalam blog maqnie ini . Jika ada silap dalam meluahkan perasaan ,harap maaf, blog ini blog saya , saya dan kesilapan., memang sukar untuk dipisahkan..huhu .😘


Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi