9.3.17

Kek Dan Air yang dah "berhantu"di Batu Pahat


Assalamualaikum ...

Nak tahu part mana berhantunya kek  dan air dibawah ni , anda boleh cuba buat pesanan.

Harga yang tertera adalah harga untuk pelanggan dikawasan Batu Pahat dan yang sewaktu dengannya. Kalau anda berada diSelangor , Pahang , Melaka atau Negeri Sembilan , harga tertakluk pada terma charge tol dan kenaikan harga petrol .

Huhhu

Info lanjut ? Pm je nombor whats app yang ada didalam gambar. Kalau dah naik hantu , jangan lupa share kat maq . Tapi pastinya anda tak menyesal beli. Sungguh !





Air berhantu  pulak ...




Nota promoter  : hendak seribu daya , tak nak seribu dalih.  Kalau nak rasa boleh order  , maq pesan sekali lagi , order tu biarlah lebih 😍

No comments: