Buat muka

Assalamualaikum

Selamat bercuti. Selamat hari pekerja buat semua pekerja di seantero dunia. Tanpa anda, takkan ada matlamat ekonomi sesebuah negara.

Fuh ayat tak mahu kalah tu. Huhhu

Tapikan sebagai dugaan , makin rajin kita bekerja ,makin mahal pulak harga barangannya. Berbelanjalah berdasar kan keperluan. Jadilah pengguna yang berkerja yang bijak!

Harini maq nak ajak sembang pasal orang lelaki . Orang lelaki yang dah masuk usia lewat 40 an , mereka ni memang susah nak diajak berselfie.Kenapa ya? Malu ? Atau tak mahu nampak "gelemer" ke apa ya? Adeh..

Contoh tak jauh. Yang disisi maq je ni ha ( encik suami ) Bila maq ajak selfie , macam macam muka dia buat. Tak percaya cuba tengok gambar kat bawah ni ,aduhai ..kejam tau hahaha





Gaya tu maq rasa kalau baby buat comel la kot . Letih lah maq dok tersenyum tersengih depan screen handphone , spoil je bila dia buat muka . Nak nangis je rasa hahaha.


Nota maq : Cuba lah posing macam gambar atas ni , sumpah sayang tak curang , hahaha.. Yang sebenarnya rupa apa sekali pun beliau buat bila kami bergambar, maq tetap sayang beliau sama macam maq sayang masa kami mula feel in love pada tahun 1989 dulu .Huhhu , tak pernah tak sayang tau! Beliau lah syurga maq 😍

Comments

Popular posts from this blog

Kisah barang kemas

Cara geledah blog maq

Kau lah bidadari ,kau lah srikandi