14.5.17

Kesilapan apakah ?

Assalamualaikum.

2,3 minggu kebelakangan ini kita ada pelbagai jenis sambutan yang nak disambut. Hari jururawat lah ,Hari ibu lah , Hari Guru lah dan yang paling best hari cuti hehe saje je.

Sebenarnya untuk mengenang jasa sesaorang tak perlu tunggu tarikh , hargailah mereka hari hari . Setiap masa , selagi mereka ada didepan mata anda , raikan lah kehadiran mereka.

Tapi katanya , pesakit lelaki lebih suka misi pelatih berbanding staff nurse . Kenapa kah? Bukankah stuff nurse lebih ilmu berbanding nurse pelatih? Okey , Nanti kita cari jawapannya ya.


Maq ada masaalah sekarang ni !

Hahha tiba tiba terus ngadu . Kisahnya macam ni , blog maq sekarang ni dah bercelaru. Bila maq nak follow blog orang lain , maq klik lah ruang follow tu tetapi nanti keluarnya ini .


Haa.. Maq yang follow orang tu tapi yang keluar nanti link blog anak maq , Puan Farahin lzzati. Andainya ada yang mahir tentang  masaalah serupa ini ,sila lah , beri lah maq tunjuk ajar . Maq dah beritahu kat Farahin pasal isu ini dan beliau pun pening , tak tahu nak adjust apa , hehe.

Email maq.
Link blog anak.
Apakah?

Dengan masaalah ini , maq rasa dah hampir setahun maq tak dapat follow blog lain. Dan andainya blog Farahin tu aktif , maq boleh je abaikan masaalah ini sebab readers boleh baca artikel dari blog beliau Dan sebagai blogger sambil sambilan ini ,maq rela mengalah demi anak sendiri , tapi masaalahnya , blog Farahin tu tengah renovate , aduh. Renovate dah ngalah kan buat pasaraya ,hampir setahun rasanya krik krik krik. Sejak jadi puan , busy bebenor beliau sekarang .

Nota maq : Sekali lagi, jika ada sesiapa yang mahir dalam hal ini , sila bantu maq , beri lah tunjuk ajar.


No comments: